Wednesday, February 13, 2008

NGE-BLOG

alhamdulillah kie inyong di kenalna karo dunia blogs, awal awale maca tulisane kang ipul bangsari tulisane apik banget nulis tentang cilacap dan kawunganten yakue tempate inyong trus pada ahire koh dadi tertarik melu melu nulis walo mbuh ap asing ditulis :D

nengkene ya malah dadi kenal akeh karo tangga tanggane inyong sing maune ra pada kenal ya ahire dadi wawuh duh sukur alhamdulillah
juga dadi akeh kanca kan luar daerah siip


maturseweuun kang ipul............

11 comments:

kw said...

inyong juga oleh kanca akeh gara gara ngeblog. asyik tenan. oh ya inyong kopdaran pertama kali juga karo kang ipoul bangsari.

cewekndeso said...

berarti kita senasib ya? :D
mo kopdaran gk karo inyonge ngesuk bln agustus insyalloh :">
bareng karo kang iul dan yg lainnya

Rawins said...

Aku moh melu lah... Mbok kepengin mojok nang darat..

modar....

cewekndeso said...

modar mbok ora klakon apa kang rawins huahaaa
melaseh luh aja kawatir kang tek enteni rika manjat monase koh tp tek nonton bae lah inyong nangisor :D

hni said...

..seneng lho jeng maca2 tulisane wong banyumas, kancane di jak bae kon ngeblog, ben banyumas online :)

sluman slumun slamet said...

lan iso kenal ambek aku sisan!

cewekndeso said...

Hni: wong banyumasan akeh koh sing ngeblog tp kebanyakan make bahasa indo tp gk kalah banyaknya juga sih yg make bahasa jawa :D
banyumas online kan dah ada ngapak.com


slumun: ho oh iyo kie kenal karo rika kang slamet nek ora merga ngeblog kan gk mungkin kita kenal heheeh

tasmerah said...

waduh,.. seneng ya,..
mbak aku wong cilacap tapi ga bisa bahasa banyumasan ga pa2 ya,..
baru setahun di cilacap,..he,..he,..

cewekndeso said...

tas merah: wiks banyumas gk bisa ngapak :D ora pp sing penting ngerti ya gk? ntr lama lama jg bisa

Cewek Nongkrong said...

lucu ... :)

.::ndeos::. said...

apa zahhh