Friday, August 15, 2008

KOPDARAN

Walah ngomong ngomong Kopdaran kie ayuh sapa sing arep melu kopdaran nang jakarta tanggal 29 agustus kie sedurunge puasa jere dulur dulur liane warga milis banyumas nek ngumpule nang sroto eling eling "Tebet" enak banget dina Jumat tangal 29 agustus jam 5 an sore nganti jam 21:00 wib dadi sapa sing arep tek aya ayuh pada ngumpul bareng nangkana. wong Critane nyonge arep mandan tilik bojo lha mengko nek di nei cuti dadi kayane nyonge ya bisa melu teka nyicipi Sroto Eling Eling

Bar nyicipi sroto eling trus mbengine sekalian tilik dulu blogger nang HI sekalian begadang nangkana lha tilik dulur blogger Insyalloh

Ayuh kopdarann

9 comments:

Slamet Widodo said...

weik... oleh2 iki.... oleh2 iki...

Ipoul Bangsari said...

sroto eling-eling kuwe anane nang tebet mbekayune. nek kang HI ya lumayan cedek lah numpak taksi, paling 30 ewu.

tapi bukane mung tekan jam 9-an bengi. kadang malah jam 8 wis tutup. lumayan pancene nggo tamba kangen kuwe koh...

Andy MSE said...

Aku melu entuk rak??? Iki aku gek nang jakartee... kantorku nang Tebet, yo cedhak si Sroto eling kuwi... entuk ya mbak!!!...

Panda Lane Memory said...

ayuh kae pada kopdaran... :)

salam kenal :)

Edwin said...

KOPDARAN KOPI DARATAN WEKEKEK APIK NGEAN YA, PADA KANGEN2 AN KARO MANGAN SROTO SING AKEH SAMBEKL KACANGE, JAN TEMENAN SEGER PEDES MAK NYOSS POKOKE HE HE HE, INYONGE REP MELU OLIH RA YA? MBOK RA DIAKU LAH

forum bisnis said...

Melasi temen sih yu. Rika ora kerja dadine ya? Nang Hong Kong ya? Ngati-ati yu, angger bali nang Kawunganten ya biasane kebanjiren mbok?

Cewek Nongkrong said...

maaf yaa mbak ...

saya ga bisa ikut ke BHI

Genx said...

Inyong ra diajak ya

JoVie said...

kok gak ajak2..:(