Tuesday, September 16, 2008

Ponakan


Rasane seneng nek mudik njawa luh akeh hiburane kelalen karo sing jenenge internet. Jere wong nek bali njawa kue sepi apamaning nek kayak aku sing wis biasa urip nang metropolitan serba ada, jekelane komputer internetan esuk sore awan bengi

Ndelengna Ponakan Esih Cilik Cilik lucu lucu dadi gemes marekna betah nanguma

Polahe bocah cilik kan lucu lucu tingkahnya angger dolanan marekna gemes
Ajie, Kiki, Irzhad
Hery, Dian, Ajie
Mugie, Ajie


Ajie


duh angger nang njawa janeh ora betah tp karena nang njawa akeh ponakan sing cilik cilik agi pada lucu lucune rasane ora pengin lunga maning angger ndeleng dolanan bareng karo ponakan senenge pol lucu ora mboseni tp kadang nggawe jengkel nek agi nakal

Asep, Enie, Ajie, Kiki

1 comment:

THANN said...

nek masak mripate mrebes mili kenang kukus hehehe