Tuesday, September 16, 2008

Suasana Njawa

Angger nang njawa kue suasane adem, rame apamaning angger seuk seuk bocah pada sekolah ndlidir nang nggili liwat ngarep umah,



Angger arep ngumbaih juga esih nimba nang sumur duh seneng banget karo dolaanan apamaing nek kon ngadusi ponakane adus nang bokor karo dolanan kungkum heheheh
Nek masak jug aesih nganggo kayu has banget jaman gemien ora di rubah, hehehe tp sing masak angger bali njawa ya biyunge"ibu" sing liwet najangan akune kur gari mangan thok



Maklum jenenge wong njawa ya kayakie lha

16 comments:

AJAY said...

Yah yu nyong melu seneng..Sampean jare si goran aja mangkat ndisit koh pengen weruh sampean. Yu awit nang BHI Tadi ne aku karo Si goran pan mana ning sampean tapi repot nemen. Yu ko komen ne nggo accoun google.. di aktip na yu wis ya koh tak sambung kie ke dawanan. :D

KKB said...

Kayane nang ndesa betah jeh.Kui keponakan agi blajar laptop yach yuu..Lebaran nang njawa apa yu.?

cewekndeso said...

Ajay : iyah wingi pas nang BHI ngumpul nganti jam 1:30 kayane nembe pada bubar trus akune balik meng hotel maning sedurunge meng BHI sorene wis pada ngumpul ngumpul nang TEBET Sroto Eling Eling karo dulur ngapak milis banyumas, jyan aku malah ora reti no re rika karo kang goran dadi aku ora nelp aduh ngajog lha akune ora ketemu rika.



KB : iyah keponakanku akeh esih cilik cilik lucu lucu akeh olaeh marekna betah kang

Andy MSE said...

Mohon maaf lahir batin

goooooood girl said...

Feel good......

nothing said...

eling lebaran nang ndeso pas jaman cilik..enak..iso adus kali dolan nang sawah golek iwak..
saiki wis tuwo urip nang kutho, ga iso adus kali neh..kali ne tercemar berat

Buletin Cangkir said...

Salam kenal yu..
Kie sekang buletin Cangkir. buletin tentang sastra dan kebudayaan khas Cilacap. edisi online bisa dideleng nang www.buletincangkir.wordpress.com (kie tesih maintenance rung sempurna) apa nang www.tjlatjapanpoetryforum.wordpress.com

Yu jere akeh wong indonesia nang luar sing pada nulis ya?? Rika ya penulis juga apa? rencanane buletin Cangkir arep meliput tentang seniman atau penulis sing asal Cilacap tapi pada mencar2 nang daerah liya sebab nang Cilacap ra due ruang. Rika due infone ra yu? kirim kabar ya nek duwe. Suwun ya yu sedurunge.

Buletin Cangkir said...

Yu infone temenan ya.... ditunggu banget.

Anonymous said...

salam semangat saudaraku

best regards,
www.detikmadura.com

ciwir said...

kabah-kabeh awak2 iki yo wong ndeso... urip neng ndeso ya ana enake ana orane... semono ugo neng kutha.

Ipoul Bangsari said...

selamat, mbekayune... seneng aku krungu rika dadi kontributor kaya kuwe. moga tambah jaya...

fauzan said...

wah aku jadi kangen cepu neh
aku kan pernah tinggal di cepu lima bulan
disana kalau ceramah pake bahasa jawa aluss bgt
tapi aku gak ngarti

menjes said...

Aku duwe kanca meng pekuncen-Cilacap. Saiki disainer meng toko mebel cilacap. Beberapa kali aku ke pekuncen. Kancaku anake dalang.

mbokefatih said...

Priwe kabare yu, suwe ya inyong ra tau ngendong, siki inyong wis balik jawa,ramane depindah macule neng jember.

Denbagus said...

gambar udeg -udeg siwure kok ra ono

to yu

matur nuwun wis tekan bLOg wong kere

Rabindra'Sahara said...

ya padha bae, mbekayu...