Thursday, December 27, 2007

KETIKA KU TERMENUNG


ketika seseorang Dalam Diam Dia kan banyak Berpikir Dan Merenungi Segala sesuatu yang Telah Terjadi dan yg akan terjadi" Wong Kabeh Ndue Cinta Dan Cita Cita. "Sperti inyong juga ndue Keinginan Bisa Kerja golet Duit sing akeh Nggo Masa Depan Karena Ngrumangsani anake wong ora Ndue alias Miskin jadi tak mungkin Ngarepaken Warisan dari "Ramane Karo Biyunge" Tp Gimana bisa Kelakon Kerja nang Kantoran Sing bisa dibanggakan Dengan Gajih Gede Sing Bisa diharapkan, Lhawong Sekolah be Ora Lulus "Ngimpi Kayane Bisa Kerja Kayakue lhu"

Gusti Alloh Maha Adil Karo Umate, Senajan Inyong Kie ora sekolah tp ya dinei Rizki sing tek kepenginaken walo dalane beda Udu kerja Kantoran, senajan Babu ya Lumayan cukup dan lebih cukup dari yang di harapkan.

Aku ora isinlha Ngaku kerjaanku apa Sing penting halal poine.

."Manusia Itulah menungsa Sing ora Pernah cukup dan Puas Dengan segala yg ada". Wis tercukupi Cita cita Kepengin ndue Bojo pun Alhamdulillah uwis Terlaksana "Yo alhamdulillah Bojoku Sayang lan Sabar meng inyong, tak Akoni Malah kadang inyong dewek Sing Kurang Ajar Ya mbuh kurang ajar ngapa tapi ya pancen mandan kurang menghormati bojo lan durung bisa ngertini bojo.
Setiap suami menginginkan Sang istri ada di sampingnya" Sebenere aku ya kepengin Kumpul Karo bojo Karo Ramane juga Biyunge, tapi nek ndeleng situasine siki nek inyong kon bali ya ora mungkin uuhh tetapi arep sampai kapan aku begini dan sampai kapan aku di sini?????????!!

8 comments:

Slamet Widodo said...

gusti allah kabeh kang bakal ngerti...
urip mung sakdermo nglakoni...
sing penting wis usaha...
tawakkal kanthi rasa iman lan takwa, mugi gusti kang murbeng dumadi tansah maringi karahayon...

jakober said...

walah jebule wis mbojo :(

cewekndeso said...

Slamet"> nggeh makasih

Jakober"> aku baru nikah masih baru umur 10 bln hixhix kyk bayi masih imut imut he..he..

Pacul Cicipilah said...

seh....manten anyar terus ditinggal meranto apa yu? melas temen bojone rika kuwe yu?

Evan said...

lha iyo,mbak..Evan biyen yo ora nyongko iso dadi bayi. Kersane Gusti Allah, jebule yo dadi iki..

kw said...

wah.. pengantin baru, selamat ya

cewekndeso said...

kang pacul:> janjane ya melas Ninggalna bojo lhu apamaning nembe nikah telungndina di tinggal lunga jan rasane kaya ngimpi mbok bojoku lah wong akune dewek be iya he..hee

evan:> bojoku yo pengin cepet cepet ndue momongan tp akunya masih durung siap alias wedhi oi tp ya mengkolah pokoke insyalloh dan pasti nek nangumah tak nggawe anak hi..hii kaya evan bae lah sing lucu tur pinter " gimana bis akyk evan bapaknya ja lain ha..haaa"


Kw:> makasih
kapan giliranmu menikah ???

Maruria said...

sing sabar mbekayu...biarpun adohan, sing penting komunikasi lancar tur saling percaya baen ya...