Thursday, December 13, 2007

SMS

Dimana mana nek ana Wong akeh mesti ana Ceritane sing lucu dan unik, Kaya kie Nang HongKong kisahe sing pada biasa njekeli Hp, agi suntuk alias borring ijig ijig HpKu Bergetar karena pancen ora Tek onikna kur tek getarna thok lah isine SMS e kayakie

Tawon Madu Isep Sekar *Dadi Babu Kudu Sabar*
Ngombe Jamu Keliru Lengo *Dadi Babu ojo Neko Neko*
Pamit Ngarit Malah Minggat *Jare Ngirit Kok Malah Mlarat*
Kawat Nggo NAleni Boto *Meski MLarat yo ojo Nelongso*
Ono Munyok Nggawe KOco Moto yo kui sing lagi Moco
*


Nrima Sms kayakue aku ya ora kalah saing tek tulis sing isine

Babu Dasare Lemu lan kemayu, Gayane mangan lan Turu
Klambi Opo wae ditiru Jarene Model Terbaru
Yen mlaku karo ngguya ngguyu
Diceluk Wong lanang jerene I LOVE YOU
Ra ngertia mung pengen dijak Turu
Bar wulan 7 wetenge kok tambah lemu
Libur Dino Minggu mlayu munggah terjun soko omah tingkat 7
Yaaa Moga moga jadi hantu, biar tambah seru.


Wis nek kaya kie seru banget ana balesane maning

Tombo ati ono 6 sakwernane,
Pertama Bojo sholeh ganteng Rupane,
kaping pindo Ndue umah sak isine
Kaping telu Sugeh Duit nang rekeninge,
Duwe Mobile sak sopire
kaping Limo gelem Ngeloni sak lawase,
Sopo biso Nemu Bojo koyo ngono mugi mugi adem lan ayem uripe..
kaping 6 Kerjo wengi sak lemese

Pancen wong edan ana baen jawabane, tak jawab maning sing Mandan ngawur

WANITA ZAMAN EDAN…Model baju ala KEBARATAN
Tak peduli susu agak KELIHATAN, yang penting menarik PERHATIAN
Tak peduli jadi OMONGAN, asal dapat uang JUTAAN,
Apalagi kalo dapat mangsa umur sembilan PULUHAN,
Tingga nunggu jatah WARISANHidup senang tanpa BEBAN
Tak peduli lagi namanya KEHORMATAN
Cuman uang yang di PIKIRKAN

tapi mburi mburine mbarang di tulis sing kayakie
Selembar Godong waru tak tulisi I LOVE YOU, tapi Sayang... Wongtuo ora setuju,
WAhai Calon Mertuoku aku tresno neng anakmu, Opo aku kurang ayu mergo kedawan untuku utowo mergo gusiku metu...?
OH....Nasibku...!!
Ora mergo kwi Calon Mantuku amargo kupingmu wes maleh dadi sungu
yen dikandani wongtuo ora nggugu, isone mung mecucu, kupingmu di tindik pitu, Rambute di semir Ungu,dikepang telu, mlaku dewe karo ngguya ngguyu.....

Kata terahir tuk yang baca
Kota kudus Gunung muria jangan dianggap serius aku cuman
becanda

18 comments:

hni said...

huahuahuahuahuahua
lluuucuuu jeengg..:))

Pacul Cicipilah said...

nyrampang kaca karo kayu
aku maca karo ngguyu

jyan nganti sarunge mlorot kiye koh..

Anonymous said...

Hmmm... tekan nduwur kulo moco kui kale mesem mesem kecut lan godeq godeq, sakwise ngeja kalimat tombo ati... perutku mules tenan goro goro ngakak ora ketulungan. Pancen kathah koq sing saget nggawe awet nom, yo seperti sms kui.

Jakarta bikin orang tuwek amergo stress, moco blog panjenengan malah awet nom.

KhamShe said...

yu..jaluk ijin tek posting nang www.ngapak.com ya....jan lucu banget koh..inyong beh ngosih wetenge lara..

Evan said...

Wah iki ono maneh 'Serat Centhini' versi BMI Hongkong.
Wes, mengko tak usulke nang Menbudpar,Mbak. Ben dadi aliran sastra baru di Indonesia.
hehehe..

Evan said...

Sampean kok gak dadi sastrawan wae mbak? ato gending ala kartolo-an Suroboyo.
cocok kuwi. hehehe

cewekndeso said...

hni"> aku nek lg sms an yg kyk gitu udah gk ingat kerjaan capek.

kang pacul"> sarunge mlorot mbok sing penting rika asih kathokan?

khamshe"> guli ngguyu eling aja keterusen ya, kuehkan wetenge lara duh melaseh


evan"> nek indonesia ana sastra lucu kayakuena apa yg akan terjadi....
melas yg menoton gending kartoloan mbok mengko wetenge pada loro kabeh opo maneh nek dieling eling ora kroso ngguyu dewe

Pinkina said...

heheheehe........ngakak mocone :D

Slamet Widodo said...

bok-bok
mben nek mulih melu srimulat wae!
hehehehehe

Slamet Widodo said...

yu postingen ng http://padhang-mbulan.blogspot.com/

cewekndeso said...

pinkina"> leh ngakak aja amba amba ya ndakan...... ;))


slamet wiidodo"> nek inyonge melu srimulat malah mengko marekaken bubare srimulat :D

ishtar said...

lucu..lucu..lucu..lucu..BWAHAHAHAHAHAHAHA...

sarah said...

Melu ngakak... heheheheh...

Hatta said...

sip temen guyonanne , heheheee

suluhteles said...

ngger maca karo mesem kuwe wajar,
nimen ngger mesem terus turut ndalan tah medeni

Maruria said...

Hwahahahaha...ana ana baen pancen mbekayune...

Wis gari dikumpulaken, trus didadekna buku. Kan dadi duwit, gaya guwe..

jakober said...

jan pokoke te o pe be ge te lah
lucu pisan koh

Songko said...

Deneng inyong ora olih sms kaya kuwe ya