Tuesday, June 24, 2008

Pemborosan

Critane nyong wingi tes belanja, jane tah ya ora niat belanja luh anu meng pasar kur arep tuku kartu telpon thok tapi nang ndalan genah weruh barang cocok kayak klambi nggo musim panas dan juga rasane genah anu pingin tuku celana sing tanggung tanggung soale angger musim panas nang Hong Kong rasane panas banget dadi angger nganggo celana panjang sumpeg rasane





Genah nyong nek ndeleng apa apa sering seringe seneng dadi ora kur baju musim panas thok, ana aksesoris komputer dadi kepengin walo nangumah kue wis ana, kayak mini external keyboard, mini mouse, dan juga headset. Padahal kayakue ora penting soale nangumah wis ana tapi ndeleng nang njaba kok kayane menarik kayak headset kue nyong ndue telu



Wis kayakue nggawa duit selembar mbarang mbalik di tiliki dompete malah dadi akeh 3 lembar abang abang alias atusan




Soale nek jajanan panganan nyong ra patia seneng mrgane wis wareg nangumah dadi nek panganan malah jarang tuku, dadi sing di tuku malah barang barang yg kadang ora penting tapi nggawe nyong tertarik dadi pengin tuku.

Kadang malah justru kartu telpon indonsia sering tek tukoni nggo njatah keponakan dan kadang bojo tek tukokna walo deweke najaluk. janeh nek dipikir pikir tuku kartu indonesia nang luar negri malah lewih larang nek dibanding di endonesiah




Tapi nek minuman kayakie aku seneng dan sering nggo langganan.









2 comments:

Slamet Widodo said...

jan nggarai tambah ngelak, dongaren bengi iki malang kok panas yo....

QORIANIESME said...

saya lebih boros lagi,rela ngabisin 50000 rb seminggu buat bikin blog aja,huh