Friday, December 12, 2008

MY Dinner Today

Biarpun seumah kue kur wong loro tapi nek masak paling sethitik werna telu terutama sayur, daging dan juga ikan tp karena boz ku dan aku kie ra patia seneng karo iwak banyu dadi jarang masak iwak banyu

Cewiwi / sayap ayam dimasak make kecap manis Ala Hongkong mix seleraku

Udang gede dimasak make sauce tomat

Sayur coysam atau dalam bahasa indonesianya biasane di jenengi cesim. cuman direbus adem gak ada rasanya but enak lho sehat

Orang china nek mangan tanpa sayur ijo ibarat hampa pokoke sayur kue paling utama. sayur ijo paling utama karena bagus untuk kesehatan dan vitamin nya tinggi banget


25 comments:

bunda said...

mestirasane mantep yo yuk..kapan-kapan pengin dimasake cewiwi ala cewekndeso..
salam dari bunda

Suhar said...

Rika wis kulina kr masakan Cina ya? Aja2 nek bali nang ndesa wis ora doyan mendoan?:-D (favoritku wektu nang purwakerta 'tekan siki)

Suhar said...

Oh ya, asline rika kawunganten Yu? Desane apa? Inyong due dulur akeh nang Kalijeruk, Sitinggil, Kubangkangkung dll. Mbok bisa mampir njaluk oleh2. He2

AJAY said...

Yu koh ari aku dolan nang umah ne goran, koh ari sampean pas ana nang jawa, aku pan jaluk di masaki kaya kue koh bahan bahane aku sing tuku. Hehe.. kan si goran pan gawek umah nang buri biunge, insya allah aku dolan mono..

cewekndeso said...

BUnda <@> insyalloh kapan kapan kalo bunda main ke tempatku pasti tk masakin deh :D




Suhar <@> YA tetp doayn kang tapi ora nemen nemen banget aring goreng2an
NEk aku asline cilacap kawunganten lor "sarwadadi" nek daerah jeruk lagi kue kan stasiun ngetan nek bojong kan stasiun ngidul tapi nek sawrdadi kue kan stasiun ngalor ngliwati bulak dawa nemeb tekan sarwadadi

cewekndeso said...

Ajay <@> siap pokoke kang lah nek kon masak hehhe masalah bahan kue rasah dipikir nek nang najwa ana tur ana duite sing ngo belanja tulih klakon hehee

suwung said...

bikin laparrr hayooo tanggung jawab

WoeL said...

sayur ijonya menggoda selera.....mau donk pan kapan dimasakin ya

ciwir said...

enak nich...

funky said...

Hmmm.... satu lagi blog yang bikin ngiler yaitu blog panjenengan. Bener...hujan-hujan gini ngeliat gambar makanan koq ya jadi laper gitu lho.

cerita senja said...

ketoke enak niki, mbak...
hujanhujan cocok tenan jan..

maruria said...

wiiii...uwenakeeee...
aku gelem urange yuuu...marai ngiler :D

Kang goran said...

Akeh maning vitamine tege buncis karo godong katuk..

andi felani said...

wiih jadi lapar euy :)

Anonymous said...

Allow... nyong juga wong kawunganten mba'k......
Jenengku Andreas
Mbok arep mampir ya.. mlebu meng blog rame2 ku ...
http://franx47.wordpress.com
maturnuwun....

b4ndietclb said...

lam kenal kang inyonge...,wong kawunganten lor asli...!!!
rikane pinter masak nek bali gawe rumah makan bae yuh...!!!

Ki Ageng Pamanjaran said...

http://romansecuil.blogspot.com/

kyai slamet said...

mulih mben mbuka warung masakan china wae yu!
warung lho, ojo restoran. ben merakyat!

Agung Aritanto said...

waaaah enak banget makanannya

pusat-ikan.blogspot.com n kelompokusaha.blogspot.com said...

Deneng rana seganee..

joe said...

Udangnya itu yang mak nyusss

MANSUR said...

Kula Nuwun

Nyong melu Comment ah,

Yu aja kelalen juga karo kampunge, apa rika wong Bringkeng?

batirku wong Bringkeng angger agi bali kampung, nyong nitip gesek Blanak (hobbyku) karo pete.

Salam lan donga kanggo kanca sing nang Hongkong. Sing wong islam ya aja kelalen SHOLAT, nek bisa Boss-e sing wong hongkong kon pada Sholat.

Mansur (ahmad-mansur.blogspot.com)

likNano said...

kowe cah sarwadadi yah. umahmu ngarepe pak sigit kidule kang ritam. kenal mbi Dakir pa ora

Aji said...

enak ni makanannya ^^

TOLEX.BEKEN said...

Urab kluban ana ora yu...njabure bakaran budin.?