Wednesday, March 12, 2008

AHIRNYA KEMBALI

Pirang ndina kie inyonge amleng ora tilik sedulur ngalor ngidul dalam basa kerene ya blogwalking alias muter muter. selain anu agi akeh gawean juga ketabrak karo penyakit malas dadine ya meneng alias diam :)

mbrang mau bengi karo dina kie mandan wis ilang rasa malese dadi sregepe ngepol, ngutak ngatik blog ujarku anu arep ngganti backround nrima sing gratisan baen sing ora modal :D

milah milih milah milih ya jane nemu sing apik dan sing tek goleti
tp mbarang di deleng deleng koh ora cocok karo seleraku DARK collour, padahal wis tk jajali werna werna tp pada ahire inyong memilih background yang satu ini aja gk jadi ganti :D

2 comments:

Ajay said...

Akhire balik manining.Bek yune?! Ya apik kie dari pada sing wingi. ayo ngeblog sampe jadi nene&kake hehe

roennie said...

waduh ternyata ente malese wes ilang ta, yo lek ngono seng sregep lek ngeblog

btw orang mana sih