Monday, March 17, 2008

KETIKA SI BOZZ NOT IN

asiknya nek si boz ora nangumah jyan santene ngalahdubillah ayem ora kerja dua hari kerjane mung turon nang kasur karo ngadep komputer hiks nganti awake pada pegel kabeh anu kekeselen kakehen turon karo njengking .



ngerti si boz arep bali bene awake seger ya berendem dulu lah ora ketang sejam di bak arep berenang nang kolam renang anu swimming pool nya urung di buka sing gratisan nangisor apartment

daripada adoh adoh ke swimming pool umum dan harus bayar ahire milih yang gratis aja ach tinggal lepas baju trus ceburrrurrrr nang bak segerrrrr anget duh tahan sejam pokoke kie




sikile baen lah sing di photo kie, mbok sing ndeleng kepengin melu rendam hiks







6 comments:

Ajay said...

Ning jakarta be ari pan renang geratis.. Ngarep pe kos an ne aku banjir.

cewekndeso said...

nek kue ya marekna gudigen bare renang nangarep kost kostane rika

moh lah pokoke nolak mentah

Bangsari said...

aja dipoto ilyane lah. mbokan pada mlayu kabeh koh. mlayu merek. hahaha

Rie said...

hehehe...isih suwe aku. Bozz ku minggat ning Jepang 10 dina. Tapi aku ga kepikiran berendam kok, mung aku betah klayapan ngubengi ndoya(internet), hehehe...

sluman slumun slamet said...

kurang mendhuwur yu!

sabarun said...

waduh,aku nembe mangertos pahane cewekndeso,jan mulus tenanan,... weleh2 apa pangkal pahane ora melar mbekayune ?....huzzz saru aku yach hehehheh:D