Tuesday, January 29, 2008

MILIS ANYAR

selain milis banyumas yaitu Ngapak Dot Com siki wis di buka milis anyar gantine milis purwokerto sing ngrumangsani wong jawa tengah daerah purbalingga purwokerto, cilacap, banjarnegara, pokoke sing ngrumangsani banyumasanlah aja kelalen tilik sedulur ya nangkana

3 comments:

Pacul Cicipilah said...

anyar maning apa yu?

sluman slumun slamet said...

sedulur soko tuban gimana?

cewekndeso said...

pacul:> iya kue kang milis anyar gantine milis purwokerto sing di tutup karena ra nana sing ngurus dadi di tutup baen jerene

slumun slamet :> tekan tuban ato ngendi baen ya monggo ora masalah di kepank baen nang purbalanjar terbuka nggo seduluran :D