Saturday, January 12, 2008

SOK SIBUK DECH DINA KIE

Yach Kayaknya Hari ini aku benar benar sibuk, mau bengi jam 2 malam aku urung turu sampe di tegur sama si kecil mbak durung turu? hihii padahal akune barusan posting tp ya sedurunge anu agi karo nongkrong nang chat room :D
mau mbengi wis kurang turu eh tangi turu telat wis rencana siap siap arep tangi jam 7 eh molor sampe jam 8 di gedor lawange nang si boz karena pancen aku njaluk di gugah mbok tangi telat. biasane sih ya nek dina minggu aku tangine segelemku dewek nganti srengenge wis nang nduwur sirah nembe menyat akune, trus libur metu dolan kadang sore jam 2 nembe metu tapi baline kue jyan nek urung jam 11 ke atas urung nangumah "kaya kapret baen" awan turu mbengi dolan, wech padahal nengkene babu statuse apamaning nek majikan agi holiday aboard wuich asik banget duniaku kewalik awan nggo mbengi mbengi nggo awan "nek awan turu sedina med nek mbengi nggo melekan" byuh ora teratur uripku
apamaning dina kie sibuk banget acaraku dyuh kayak artis baen padat acarane
jam sanga sampe jam sewelas praktis komputer
jam sewelas sampe jam setengah loro latihan puisi dan nari nggo acara wisudanan mengko bulan febuar
jam setengah loro sampe jam setengah papat jadi asistant pelajaran webpage design
jam setengah papat wis mlayu mlayu ngejar seminar sing acarane wis di mulai
kie wis telat tek mandan mlayu disit ya arep latihan nari

kabuuuuuuuuuuurrrrrrr!!!

5 comments:

sluman slumun slamet said...

perlu manajer yu!
:p

Terlihat said...

panjenengan Kabuuur.... tak tututin seko mburi iki.

sing sibuk ben sukses yo yuk.

cewekndeso said...

slumun slamet:jyan kayane kie butuh menejer kur nek dina minggu :D

Terlihat :> nggih reneo ndang gagian hihii sukses yo

Maruria said...

Welah..sibuk temen mbekayu..? Priwe, wisudane wis rampung rung?

cewekndeso said...

maruria:> wisudanane wulan ngarep pas lebaran china hari k tiga