Saturday, January 12, 2008

SOMBONG

Sombong!! itulah kata vonis yang selalu aku trima dari orang orang sebelumnya tidak mengenalku aku ora ngerti mbuh kenapa selalu kudapat kata kata kayakue sing jerene ak sombong banget :( tak rasa rasa jane ya ora luh lha wong aku arep sombong apa sing di banggakan wis ora ayu, anake wong ora ndue, elek, ora sekolah jyan kumplit temenan nang aku kabeh dadi tak pikir pikir apasih yg aku banggakan kok wong wong kebanyakan sing kenalan karo aku pertama tamane selalu mengvonis nek aku jerene sombong.
lha jyan nek judes yo tak akoni pancene wes wateku, arepe menang dewek tur nek ndeleng wong pinter kaya sing ndue blog kie aku kepengin melu melu bisa kaya dewekne nggawe walo mbuh apa sing arep di tulis. prosese ya sue dari awal sampe ahir kon blajar dewek dan masih kuingat pesannya blajaran mengko sue sue tulih ngerti dari kata kata kayakue aku ya tek coba nulis ndeleng ndeleng bloge para blogger dan aku d prentah kon kenalan ndeleng bloge wong paling pinter blogger sing diajeni pol sing jerene kue ya asih termasuk warga bayumasan :D
ngomong soal sombong janjane aku ya ora sombong lhu cuman kadang nek ana wong kandahan ato aku diajak ngomong ning ora maksud ya anu meneng bae ato mungkin karena omongane sing ngajak ngomong ora cocok karo suasana atiku saat itu.

but is that im really arrogant??? apakah aku benar benar sombong???

6 comments:

evan said...

lha iyo mbak..jare babu2 di Indonesiah, sampean tambah sombong. mentang2 bloge apik.

heheheh..
guyon-guyon.
gak usah dipikir,Mbak. Menghayal ae..

Sluman Slumun Slamet said...

sombong ya....
:P
ganti kulit toh yu? mlungsungi?
:P

hni said...

Sombong kan cedhek cilacap ya, setelah sumpiuh, nek arep nang kebumen kan? hehehe

cewekndeso said...

evan:. hihiii

slumun slamet:. ancene kayane lhu
iya kie ganti kulit proses belajar dadi ya angger weruh sing apik mandan niru :D


Hni:> hohooo gombong noh

D33 said...

Lagi arep kenalan... Yo durung ngerti sombong po ora... (nah, ini yang namanya Jawa Jakarta, belajar bahasa Jawa di Jakarta. Maap kalo gak nyambung :P)

sumaryanto bronto said...

sing sabar nggeh mba....
yo.. ra popo toh dibilang sombong, tandane mereka durung kenal kita....

aku yo ngono mba, jare konco-koncoku aku ki sombong... pas baru kenal
tur aku yo cuek wae.. jenenge koncoan.. makin lama yo makin tahu kepribadian masing-masing...