Friday, November 16, 2007

**lambange wong kasmaran**







wong nek lagi kasmaran seneng ngumpul2na gambar kaya kiena
tp dudu aku sing kasmaran ya kiye kur jere





1 comment:

Mbilung said...

lambange wong patah hati kepriwe?
salam kenal, saya ngerti njenengan dr bangsari.